Frisør og negle i Vejle

Frisør, bryn og negle

Salon19 er din lokale frisør i Vejle. Vi tilbyder klip, farve og en lang række neglebehandlinger ud fra netop dine behov. Læs meget mere om salonen og vores behandlinger her på siderne. 

Frisør og negle behandlinger

Salon19 i Vejle

I vores salon i Vejle har vi en lang række behandlinger inden for klip, farve, permanent og opsætning. Ved at klikke dig videre nedenfor, har du mulighed for at læse meget mere om vores behandlinger. 

Salonens åbningstider

Mandag -
Tirsdag -
Onsdag -
Torsdag -
Fredag -
Lørdag -
Søndag -

Tid til selvforkælelse?

Salon19 i Vejle

Hos Salon19 værner vi om kvalitet og godt håndværk. Vi vægter kvalitetsbehandlinger og kigger altid individuelt på kundens hår og behov. Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at vide mere, er du velkommen til at henvende dig til os. Vi ser frem til at høre fra dig.

01.
Beliggende i Vejle

Salon19 er din lokale salon inden for frisør- og neglebehandlinger beliggende i Vejle. Vi har gode parkeringsforhold nær salonen.

02.
Produkter

Hos Salon19 benytter vi udelukkende produkter af den bedste kvalitet, så du er sikret en sund og nærende behandling.

03.
Rådgivning
Er du i tvivl om, hvad der er bedst for dit hår eller negle, eller har du lyst til at prøve noget nyt, kan vi hjælpe dig med gode råd.
Kontakt Salon19
Og få mere at vide

Har du nogle spørgsmål til vores salon, eller ønsker du at vide mere om vores behandlinger, er du velkommen til at henvende dig til os og høre meget mere. Vi ser frem til at høre fra dig, så vi sammen kan drøfte din muligheder, ønsker og behov.