Om Salon19

Beauty- og frisørsalon i Vejle

Hos Salon19 tilbyder vi beautybehandlinger i Vejle. Vi tilbyder klip, farve og en lang række behandlinger ud fra netop dine behov. Læs meget mere om vores salon her på siden.

Salon19 - din frisørsalon i Vejle

Frisør, bryn og negle

I vores salon i Vejle har vi en lang række behandlinger inden for klip, farve og neglebehandlinger. Ved at læse mere nedenfor, har du mulighed for at læse meget mere om vores salon og fokuspunkter. 

01.
Beliggende i Vejle

Klip 19 er din lokale salon inden for frisør- og neglebehandlinger beliggende i Vejle. Vi har gode parkeringsforhold nær salonen. I vores salon i Vejle har vi en lang række behandlinger inden for klip, farve og neglebehandlinger.

Vi tager udgangspunkt i netop din hårstruktur og hårtype, så du er sikker på at få den rette behandling ud fra netop dine behov. Vi rådgiver konstruktivt, så du får en holdbar løsning ud fra dine ønsker og behov. 

02.
Produkter

Hos Klip19 benytter vi udelukkende produkter af den bedste kvalitet, så du er sikret en sund og nærende behandling. Vi lægger stor vægt på kvalitetsprodukter, hvilket også er grundelementerne og forudsætningen for den bedste behandling.

Vores erfaring inden for produkter er din sikkerhed for et nøje udvalgt sortiment, som vi benytter i vores forskellige behandlingstilbud. Har du nogle spørgsmål til vores produkter, eller ønsker du at vide mere, er du velkommen til at henvende dig til os. 

03.
Rådgivning

Er du i tvivl om, hvad der er bedst for dit hår og dine negle, eller har du lyst til at prøve en ny frisure af, kan du være sikker på, vi kan komme med råd. Vi rådgiver konstruktivt, så du får en holdbar løsning ud fra dine ønsker og behov. 

Har du specifikke ønsker til din behandling, eller har du nogle billeder, som du gerne vil vise os, som du er inspireret af, gennemgår vi gerne disse sammen. Herfra taler vi konstruktivt om dine muligheder, ønsker og behov. 

Kontakt Salon19
Og få mere at vide

Har du nogle spørgsmål til vores salon, eller ønsker du at vide mere om vores behandlinger, er du velkommen til at henvende dig til os og høre meget mere. Vi ser frem til at høre fra dig, så vi sammen kan drøfte din muligheder, ønsker og behov.