Om Klip8

Frisør i Hedensted
Klip8 er din lokale frisør i Hedensted. Vi tilbyder klip, farve og en lang række behandlinger ud fra netop dine behov. Læs meget mere om vores salon her på siden.

Klip8 - din frisør i Hedensted

Vi står klar til at hjælpe!
I vores frisørsalon i Hedensted har vi en lang række behandlinger inden for klip, farve, permanent og opsætning. Ved at læse mere nedenfor, har du mulighed for at læse meget mere om vores salon og fokuspunkter.
01.
Hårologi

Vi tager udgangspunkt i netop din hårstruktur og hårtype, så du er sikker på at få den rette behandling ud fra netop dine behov. Vi rådgiver konstruktivt, så du får en holdbar løsning ud fra dine ønsker og behov.

Vores erfaring inden for hårstrukturer og generel viden om hår, er din sikkerhed for behandling i den bedste kvalitet. Har du nogle spørgsmål til vores produkter, eller ønsker du at vide mere, er du velkommen til at henvende dig til os. 

02.
Produkter

Hos Klip8 benytter vi udelukkende produkter af den bedste kvalitet, så du er sikret en sund og nærende behandling. Vi lægger stor vægt på kvalitetsprodukter, hvilket også er grundelementerne og forudsætningen for den bedste behandling.

Vores erfaring inden for produkter er din sikkerhed for et nøje udvalgt sortiment, som vi benytter i vores forskellige behandlingstilbud. Har du nogle spørgsmål til vores produkter, eller ønsker du at vide mere, er du velkommen til at henvende dig til os.

03.
Rådgivning

Er du i tvivl om, hvad der er bedst for dit hår, eller har du lyst til at prøve en ny frisure af, kan du være sikker på, vi kan komme med råd. Vi rådgiver konstruktivt, så du får en holdbar løsning ud fra dine ønsker og behov.

Har du specifikke ønsker til din behandling, eller har du nogle billeder, som du gerne vil vise os, som du er inspireret af, gennemgår vi gerne disse sammen. Herfra taler vi konstruktivt om dine muligheder, ønsker og behov.  

Kontakt Klinik8
Og få mere at vide

Har du nogle spørgsmål til vores salon, eller ønsker du at vide mere om vores behandlinger, er du velkommen til at henvende dig til os og høre meget mere. Vi ser frem til at høre fra dig, så vi sammen kan drøfte din muligheder, ønsker og behov.