Frisørsalon i Hedensted

Klip, farve, permanent og opsætning

Klip8 er din lokale frisør i Hedensted. Vi tilbyder klip, farve og en lang række behandlinger ud fra netop dine behov. Læs meget mere om salonen og vores behandlinger her på siderne.

Din frisørsalon i Hedensted

Frisørsalon Klip8

I vores frisørsalon i Hedensted har vi en lang række behandlinger inden for klip, farve, permanent og opsætning. Ved at klikke dig videre nedenfor, har du mulighed for at læse meget mere om vores behandlinger. 

Salonens åbningstider

Mandag 09:00 - 17:00
Tirsdag 09:00 - 17:00
Onsdag Lukket
Torsdag 09:00 - 19:00
Fredag 09:00 - 17:00
Lørdag Lukket
Søndag Lukket

Sundt hår er smukt hår

Vi tænker på miljøet

Hos Klip8 værner vi om kvalitet og godt håndværk. Vi vægter kvalitetsbehandlinger og kigger altid individuelt på kundens hår og behov. Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at vide mere, er du velkommen til at henvende dig til os. Vi ser frem til at høre fra dig.

01.
Hårologi

Vi tager udgangspunkt i netop din hårstruktur og hårtype, så du er sikker på at få den rette behandling ud fra netop dine behov.

02.
Produkter

Hos Klip8 benytter vi udelukkende produkter af den bedste kvalitet, så du er sikret en sund og nærende behandling.

03.
Rådgivning

Er du i tvivl om, hvad der er bedst for dit hår, eller har du lyst til at prøve en ny frisure af, kan du være sikker på, vi kan komme med råd. 

Kontakt Klinik8
Og få mere at vide

Har du nogle spørgsmål til vores salon, eller ønsker du at vide mere om vores behandlinger, er du velkommen til at henvende dig til os og høre meget mere. Vi ser frem til at høre fra dig, så vi sammen kan drøfte din muligheder, ønsker og behov.